top of page
thumbnail_IMG_4428.jpg

Als gezinscoach help ik bij het proces van opvoeden, inzicht krijgen in de ontwikkeling en inzicht krijgen in uw kind in het geheel. U, als opvoeder, kent uw kind het beste, dat neemt niet weg dat u zelf situaties niet altijd overziet of vragen heeft over wat het beste bij uw kind past.

Als coach sta ik naast u en geef steun bij waar ik zie dat de behoefte ligt. Een kind is bijzonder en authentiek. Helaas kwam de gebruiksaanwijzing niet met de navelstreng mee. Met mijn ervaring als kinderpsycholoog, leerkracht en moeder zie ik welke aanpak per kind kan werken. Mijn basis is daarbij: LIEFDE ⋒ LOL ⋒ LUISTEREN ⋒ LEIDERSCHAP ⋒ LOSLATEN ⋒ en LEVEN⋒.

Ik ben er voor uw kind en u. Ieder kind is uniek en ieder kind ontwikkeld zich in zijn of haar tempo. Sommige kinderen zijn snel overprikkeld, sommige kinderen zoeken juist de prikkel op.

Als ouder(s) is het soms een grote strijd om uw kind daar te krijgen waar u het wilt. Grenzen stellen, liefde geven, zorgen, luisteren. Allemaal ingrediënten die ik u bied om weer vat te krijgen op de situatie en de relatie met uw kind. Kinderen krijgen is leuk, opvoeden is soms minder leuk maar zo belangrijk voor nu en de toekomst.

Een kind heeft een basis thuis, als die basis net niet loopt zoals u voor ogen had, heeft dat vaak zijn weerslag op het kind, ook al is dat nooit de intentie of wilt u juist uw kind hiervoor beschermen.

Samen met u en uw kind bekijken we de situatie en bespreken we de doelen waar we aan gaan werken.

bottom of page